Søk
Close this search box.

Kryssord: høst

14,90kr

Dette letekryssordet hjelper elevene med å utvide ordforrådet og forbedre leseferdighetene, samtidig som de utvikler konsentrasjon og fokus. Oppgavene styrker kritisk tenkning og problemløsningsevner. Med fire ulike vanskelighetsgrader, kan de tilpasses alle nivåer.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk

Beskrivelse

Dette letekryssordet hjelper elevene med å utvide ordforrådet og forbedre lese-ferdighetene, samtidig som de utvikler evnen til å konsentrere seg og fokusere på oppgaven. Oppgavene styrker også elevenes kritiske tenkning og problemløsningsevner. Med fire ulike vanskelighetsgrader, kan oppgavene tilpasses alle nivåer, noe som gjør dem både lærerike og morsomme. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk og alle kryssordene inneholder 20 høstord. Kan brukes både individuelt og i grupper.


De ulike nivåene
Nivå 1: Nybegynner
Beskrivelse: Perfekt for de yngste eller de som er nye til letekryssord. Her finner elevene ord som kun går vannrett mot høyre. En flott måte å introdusere dem for letekryssord og øke ordforrådet deres på en morsom måte!

Nivå 2: Lett
Beskrivelse: For de som er klare for en liten utfordring. Her finner de ord som går både vannrett mot høyre og vertikalt nedover. Elevene finne de skjulte høstordene mens de utvikler ferdighetene sine.

Nivå 3: Middels
Beskrivelse: For de mer erfarne letekryssord-entusiastene. Ordene kan være plassert vannrett mot høyre, vertikalt nedover, vannrett mot venstre og vertikalt oppover. En spennende utfordring som holder elevene engasjert!

Nivå 4: Avansert
Beskrivelse: For de som virkelig vil teste sine ferdigheter. Ordene kan være skjult i alle retninger, inkludert diagonalt. Perfekt for de som elsker en god utfordring og ønsker å finpusse sine letekryssord-ferdigheter. 


Praktisk
Velg ut de sidene som passer for deg og din læringsgruppe og skriv ut i A4 eller A3. 


Produktet inneholder:

  • Kryssord: høst bokmål PDF
  • Kryssord: haust nynorsk PDF
  • 4 nivåer + fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kryssord: høst”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter